<< TILBAKE
VELKOMMEN TIL SVARSTADRENNET 2019
Dato: 21.12.19 Av:Hege

Til tross for mildvær så blir det garantert Svarstadrenn mandag 30.12.19 i Fylkesanlegget i Borgen. Vi har foreløpig gode forhold med bare natursnø. Vi har produsert kunstsnø, som vi kan spe på med om været blir helt håpløst.

Vi arrangerer barneskirenn for barna 0-7 år i forkant av rennet med påmelding ved start og premie i mål. Det er ikke lov å flytte utøvere opp eller ned årsklasser (jfr NSF sitt reglement). 8 årsklassen er derfor for barn født  2012. Rennet går i klassisk stilart med individuell start eller kanskje parstart om tidtakersystemet takler det. 

Vi har stort fint klubbhus med kafeteria og garderober. Så skulle det bli kaldt er det plass til alle inne. 

Det er fint om vi lar være å smøre med fluor i glideren og at vi gjør minst mulig med skia på stadion.  Dette skal være et skirenn for alle med minst mulig utstyrs- og smørehysteri. Vi heier på alle og lar løypene brukes av utøverne som går rennet!

Vi håper mange uansett form og målsetting ønsker å teste formen i romjula. Kanskje kan noen av den eldre garde bruke rennet til uttak av stafettlag til kommende NM stafett i Konnerud 2. februar:-) For mer info ta kontakt med rennleder/leder av skigruppa Hege Melby, tlf 48156970 eller epost melby119@gmail.com.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til vårt tradisjonsrike renn!