<< TILBAKE
INFORMASJON OM BØRJA 2022
Dato: 05.12.21 Av:Hege/Ove

LYS: Det blir satt på lys fra torsdag 9.12. januar. Lys på alle ukedager kl 17-21.

LØYPEKJØRING: Det kjøres løyper etter behov.

LØYPER: Foreløpig kjøres det ut kunstsnø mandag 6.12 til 1 km løype, begge stilarter. Etterhvert blir detCa 3 km sløyfe i anleggget. I tillegg har Svarstad IL ansvaret for trekanten Børja-Løvås og Børja-Presteseter via Vindfjelltraseen.

SANITÆRANLEGG: Toaletter og garderober er åpne hver dag.

PARKERING: Vi brøyter plasser rundt klubbhus, nede på jordet og deler av jordet ved tidtakerbu. Pr nå er det for bløtt å parkere på hele jordet.

PARKERINGSAVGIFT: Det er parkeringsavgift pr dag kr 60, sesongkort medlemmer kr 300 og ikke-medlemmer av Svarstad IL kr 500. Vi ber innstendig om at dere Vippser dette for at vi kan opprettholde vårt tilbud med løyper, akebakke, åpne toaletter, brøyta parkeringsplasser

SØPPEL: Egen søpledunk ved infotavle. Vi ønsker at dere rydder og kaster søppel etter dere. 

HUNDER: Vi ønsker ikke å ha hunder i anlegget. Vi håper dere respekterer dette. 

TRENINGER/TELENORKARUSELL: Svarstad IL har treninger tirsdag og torsdag kl 18-1930. Hver tirsdag fra mulig månedskifte jan/feb er det Telenorkarusell framover.  Ønsker mer informasjon kontakt leder av ski Ove Berrefjord, tlf 92263088.

Anlegget har akemuligheter, egen gapahuk med bålpanner og ellers et flott sted for alle som liker snø! Ta hensyn til hverandre så alle får en fin opplevelse i Børja!